Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionens styrelse


 

Mika_Colibrie_20x20_rgb  

Ordförande: Mika Berglund

Jag heter Mika Berglund, 16 år och är ordförande för Usek. Min favorithäst är sköthästen Colibrie, jag har ridit i 8 år på Äppelviken. Det bästa med Usek är att ha roligt med alla i stallet och förbättra gemenskapen. I Usek har man även en chans att växa som ledare och som person.

 felicia_chips_20x20_rgb  

Vice ordförande: Felicia Smith

Jag heter Felicia Smith och är 16 år, jag har ridit på Äppelvikens Ridskola i ungefär 6 år. Jag är vice orförande i Usek. Det roligaste med Usek är att hänga med alla i stallet, det är så kul att vi alla kan umgås trots att vi är i olika åldrar.

Alla hästar i stallet är fina men Chips, Corlene och Curry är lite extra bra och självklart är Brandon, min sköthäst allra bäst!

 Zoe_puff_20x20_rgb  

Sekreterare: Zoé Pellissier

Hej! Jag heter Zoé Pellissier, men brukar kallas för Zojjan. Jag går i 9:an på Spånga Grundskola och är 15 år. Jag har ridit på Äppelvikens Ridskola i snart två år, innan red jag i ett annat stall i ett och ett halvt år. Jag är i stallet nästan varje dag de veckor jag inte har så mycket läxor. I ungdomssektionen är jag sekreterare vilket jag tycker är superkul. Det allra bästa med att vara med i u-sek är att man får hålla många roliga aktiviteter och hjälpa till att planera de stora showerna. Jag sköter på världens gulligaste häst Puff tre dagar i veckan. På lördagar kan ni ofta hitta mig i stallet! 

Hoppas att vi syns i stallet! :)

 julialarsson  

Kassör: Julia Larsson

 

 Hej! Jag heter Julia och är 16 år gammal. Min sköthäst heter Civero och är en 5-årig valack. I Usek är jag kassör och har varit det sedan februari. Om jag inte är i stallet så kan det vara så att jag är i skidbacken eller på golfbanan. Kom gärna och säg hej till mig i stallet, för då blir jag glad! :)

lovisa_lollipop_20x20_rgb  

Vice sekreterare: Lovisa Wahlund

 

Hej! Jag heter Lovisa och är 15 år gammal. Jag är skötare på världens sötaste ponny Lollipop. I Usek är jag vice sekreterare och det jag tycker är allra bäst med att vara med i Usek är att få anordna aktiviteter. Förutom ridning så spelar jag även flöjt på fritiden. Om ni ser mig i stallet så stanna gärna och prata en stund.

 

Hoppas vi syns!

hilda_apache_72  

Ungdomsrepresentant: Hilda Henriksson

 

Hej! Jag heter Hilda Henriksson och är ungdomsrepresentant i stora styrelsen. Jag är 13 år och går i 8an på Sundbyskolan.
Jag har ridit på Äppelvikens Ridskola i 7 år och är skötare på stallets absolut finaste häst, Civero.

Civero är en superfin dressyrhäst på snart 5 år som kom till Äppelviken i våras.
Förutom Civero så är självklart Corlene en av mina favoriter. Henne var jag skötare på innan hon åkte för att bli mamma! Även Beauty, Floh och Bovidius är väldigt kul att rida!
Det bästa med att vara med i U-sek är att man lär känna massa trevliga människor och att många uppskattar det vi gör för klubben.
Den lilla tiden jag inte är i stallet ägnar jag framför allt åt att vara med kompisar. Jag har även en egen häst på Drottningholm som jag rider några gånger i veckan.
Hoppas att vi ses i stallet någon gång!

Kram Hilda

 annawahlund  

Webmaster: Anna Wahlund

Hejsan! Jag heter Anna och är 15 år. Jag har ridit på Äppelvikens Ridskola i 8 år. När jag inte är i stallet så spelar jag fotboll i Brommapojkarna, är med kompisar eller pluggar när det behövs. Mina favorithästar är Lambretta som jag sköter, Beauty för att hon är jätterolig att rida och Ajja som är bäst helt enkelt. Det roligaste med att vara med i Usek är att man kan bidra till att göra stallet till en bättre och roligare plats att vara på.

Min favoritmat är choklad, men kladdkaka är också väldigt smarrigt!

Om du ser mig i stallet är det bara att komma fram och snacka, det tycker jag är jätteroligt! :)

 

 

Nathalie_Curry_20x20_rgb  

Nathalie Lager - Andersson

Hej!

Jag heter Nathalie och är 14 år det här är mitt sjätte år på Äppelvikens Ridskola. Jag är skötare på Corfs som är en 7 årig valack. Förutom min sköthäst är Curry, Storm och Floh mina favoriter. Jag tycker att det är jättekul att vara med i USEK. Det allra bästa med USEK är att man får anordna roliga aktiviteter för andra barn och ungdomar i stallet och att man kan påverka vad som händer i stallet.  När jag inte är i stallet brukar jag åka skidor, vara med kompisar och självklart mysa med min hund Russ!

 

sofie_ludo_20x20_rgb  

Sofie Kyséla

Hej, jag heter Sofie Kysela och är 16 år, jag går första året på Bromma Gymnasium. Jag har snart varit på Äppelvikensridskola i 4 år. Mina absoluta favorithästar att både rida och sköta om är Caravelle och Wizard.
Det absolut bästa med att vara med i Usek är all gemenskap och att få ordna roliga aktiviteter och kurser för både stora och små. Min största hobby på fritiden är hästar och ridning, men utanför stallet umgås jag gärna med vänner, tränar, seglar, åker skidor och pluggar.
Jag är i stallet de flesta dagarna i veckan och jag skulle bli jätte glad om ni kom fram och hälsade eller frågar om någonting ni undrar.
 Hoppas vi ses snart! :)

 

alida_puff_20x20_rgb  

Alida Antonsson

Hej! Jag heter Alida Antonsson och är 15 år. Mina favorit hästar är Corlanda, min sköthäst och min förra sköthäst Puff. Jag är nu inne på mitt åttonde år på ridskolan. Det bästa med att vara med i U-sek är att man får vara med och påverka och att få anordna aktiviteter! Min favorit gren är hoppning.

saga_kack_20x20_rgb  

Saga Heed Gärtner

 Hej! Jag heter Saga och är 15 år. Jag går i 9:an på Äppelviksskolan.
Mina favorithästar är Wizard och Käck, för att dom är så himla söta!
Jag har ridit på ridskolan i 8 år och just nu rider jag söndagar men är där fler dagar.
Det roligaste med Usek är att få anordna aktiviteter som barnen tycker är roliga och så klart dom större eventen. På min fritid är jag med mina kompisar och lyssnar på all möjlig slags musik!
Kom gärna fram och prata med mig i stallet!:)

 

kajsa_xl_20x20_rgb  

Kajsa Egier

 

Hej! Jag heter Kajsa Egier och är 15 år gammal. Jag går i 9:an i Södra Ängbyskolan.
Jag har ridit på Äppelvikens Ridskola i fyra år, och nu rider jag på måndagar. Min favorithäst är Caravelle, och henne har jag varit skötare på i lite över två år nu.
Det absolut bästa med U-sek är att man får anordna alla roliga aktiviteter och de lite större tillställningarna i stallet.
När jag inte är i stallet så håller jag på med musik eller är med mina kompisar och pluggar när det behövs.

Hoppas vi ses i stallet! :)

lovisa_sunny_20x20_rgb  

Lovisa Lundevall

 Hej!

Jag heter Lovisa och är 15 år gammal. Jag tycker att det är kul att vara med i usek för att vi får en bra gemenskap och en trygg miljö i stallet! Min absoluta favorithäst är sjävklart Udesso min fina sköthäst. Andra favoriter i stallet är oc¨kså Acapella, och Sunny!

 

     

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:38
Skribent: Signe Askersjö och Anna Wahlund

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: This is a mailto link

Se all info