Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionens styrelse


Alizèe Pellissier  

Ordförande: Alizée Pellissier

Jag heter Alizée Pellissier och jag är ordförande i U-sek. Jag är femton år och fyller sexton i sommar. Jag är alltid i stallet på tisdagar och varannan fredag, då jag rider, men jag är ofta där på torsdagar, fredagar och lördagar också. Min favorithäst är Lucky sedan 5 år tillbaka ungefär, då han kom till Äppelviken, och idag är jag skötare på honom! I övrigt älskar jag att ha roligt med mina vänner och att äta choklad :-) Hoppas vi ses i stallet!

 Ebba Byding  

 

Vice ordförande: Ebba Byding

Mitt namn är Ebba, jag är 16 år och har ridit på ridskolan i snart 10 år. Ni kan hitta mig i stallet framför allt på torsdagar och tisdagar då jag rider och även när jag jobbar här vilket är varannan lördag. Mina favoritponnyer är Sunny och Tarzan, helt klart världens bästa hästar enligt mig! Jag är vice-ordförande i Ungdomssektionen och jag hoppas vi ses på någon aktivitet eller i stallet. Säg gärna hej, kram på er!

 

 Adrienne De Geer  

 

Sekreterare: Adrienne De Geer

Jag heter Adrienne, är 16 år och sitter som sekreterare i U-SEK. Jag går samhällsvetenskapliga programmet inriktning samhällsvetenskap i ettan på Blackebergs gymnasium. Dagarna jag är i stallet är tisdagar & varannan fredag när jag rider, men ni kan också hitta mig i stallet på helger ganska ofta. Min favorithäst är bästa Sunny som jag även är skötare på. Världens bästa ponny!! Om ni ser mig i stallet är det bara att komma fram och hälsa! Kram Adrienne

Hoppas att vi syns i stallet! :)

 

Lova Lillengård

 

 

Vice sekreterare: Lova Lillengård

 Mitt namn är Lova Lillengård och jag är 16 år! Jag sitter med i ungdomssektionen som vice sekreterare. Ni hittar mig i stallet, oftast hos min favorit häst Lollipop, på tisdagar och onsdagar då jag rider, men även lördagar och ibland fredagar! Vi ses i stallet, kom gärna fram och hälsa!

 

Hedda

 

 

Ledamot: Hedda Brendov

Jag heter Hedda och har rollen ledamot i USEK. Jag är 15 år och går i 9:an. Jag är i stallet tre gånger i veckan, på måndagar, tisdagar och lördagar då jag rider och sköter Jonna som är min favorit häst i stallet! Jag rider en ungdomsgrupp på tisdagar, och min favorit att rida då är Ludo! Så om ni ser mig i stallet någon av de här dagarna är det bara att säga hej! Hoppas vi ses!

 

 Stella Sasse  

 

 Kassör: Stella Sasse

Mitt namn är Stella och jag är 15 år. Jag är kassör här i Usek vilket jag tycker är både kul och lärorikt. Jag rider på både torsdagar och varannan fredag, men ni kan även hitta mig i stallet andra dagar så som de allra flesta tisdagar, onsdagar, söndagar och samt lördagar då jag jobbar. Mina absoluta favorit hästar är ponnyerna Apache och Jonna, och det har dem varit flera år tillbaka. Om ni ser mig i stallet får ni jätte gärna komma fram och säga hej, vi ses!! 

 

 

   

 

   

 

 

     
   

 

   

 

 

   

 

     
Uppdaterad: 04 APR 2018 14:56
Skribent: Camilla Donar

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: This is a mailto link

Se all info