Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionens styrelse


   

 

Ordförande: Adrienne De Geer

Hej! Jag heter Adrienne, är 17 år och sitter som ordförande i U-SEK, vilket är superkul och lärorikt. Jag varit med i U-SEK i ungefär 2 år, och innan var jag med i BRK:s dåvarande minikommité.
Jag går samhällsvetenskapliga programmet på Blackebergs Gymnasium, andra året. Ni kan hitta mig i stallet på främst tisdagar och fredagar, antagligen inne hos min favoritponny Sunny eller hos någon annan gullig häst/ponny. Om ni ser mig i stallet är det bara att säga hej! Stor kram, hoppas vi ses!

 

   

 

Ordförande: Alizée Pellissier

Jag heter Alizée Pellissier och jag är ordförande i U-sek. Jag är femton år och fyller sexton i sommar. Jag är alltid i stallet på tisdagar och varannan fredag, då jag rider, men jag är ofta där på torsdagar, fredagar och lördagar också. Min favorithäst är Lucky sedan 5 år tillbaka ungefär, då han kom till Äppelviken, och idag är jag skötare på honom! I övrigt älskar jag att ha roligt med mina vänner och att äta choklad :-) Hoppas vi ses i stallet!

 

   

 

Vice ordförande: Ebba Byding

Hej på er!

Mitt namn är Ebba, jag är 17 år och har ridit på ridskolan i snart 11 år. Ni kan hitta mig i stallet framför allt på tisdagar och onsdagar då jag rider och även när jag jobbar här vilket är varannan lördag. Mina favorit ponnyer är Sunny, Tarzan och Tonto. Helt klart världens bästa hästar enligt mig!

I ungefär två har jag suttit med i Usek och just nu är jag vice-ordförande. Jag hoppas vi ses på någon aktivitet eller i stallet.

Säg gärna hej, kram på er!

 

 

 

 

 

Vice sekreterare: Lova Lillengård

 Mitt namn är Lova Lillengård och jag är 16 år! Jag sitter med i ungdomssektionen som vice sekreterare. Ni hittar mig i stallet, oftast hos min favorit häst Lollipop, på tisdagar och onsdagar då jag rider, men även lördagar och ibland fredagar! Vi ses i stallet, kom gärna fram och hälsa!

 

 

 

 

Ansvarig Stallkompisarna: Sophie Worth

Hej! Jag heter Sophie Worth och jag sitter som ansvarig för Stallkompisarna i Ungdomssektionen. Jag är 15 år och fyller 16 i höst. 
Jag är i stallet på åtminstone måndag, tisdag och varannan lördag men försöker att komma hit oftare. 
Min favorithäst är Ludo som jag sköter men Apache är också bäst!
Vi ses i stallet!

 

   

 

 Kassör: Stella Sasse

Mitt namn är Stella och jag är 15 år. Jag är kassör här i Usek vilket jag tycker är både kul och lärorikt. Jag rider på både torsdagar och varannan fredag, men ni kan även hitta mig i stallet andra dagar så som de allra flesta tisdagar, onsdagar, söndagar och samt lördagar då jag jobbar. Mina absoluta favorit hästar är ponnyerna Apache och Jonna, och det har dem varit flera år tillbaka. Om ni ser mig i stallet får ni jätte gärna komma fram och säga hej, vi ses!! 

 

   

 

Prisansvarig: Thea Shishoo

Det är jag som är Thea Shishoo. Jag är 15 år och går i åttan på Höglandsskolan. På fritiden brukar jag för det mesta vara i stallet vilket är jätteroligt. Jag sitter som prisansvarig i USEK och tycker att det är jättekul. Dagarna jag är i stallet på varierar från vecka till vecka men jag försöker att vara i stallet på måndagar, tisdagar, torsdagar, lördagar och varannan söndag. Min favorithäst är självklart Ozzy!! Honom har jag varit skötare på i tre år och vi är bästa kompisar. Min favoritaktivitet att hålla i är pizza-kväll eller taco-kväll då pizza och tacos båda är mina favoriträtter. Det bästa med stallet tycker jag är att man alltid känner sig välkommen och alltid har någon att vara med. Om ni ser mig i stallet får ni gärna komma och säga hej!! Kram!

 

   

 

Ansvarig sociala medier: Lova Kolare

Hej! Jag heter Lova Kolare och jag är också med i U-sek. Jag är 15 år och fyller 16 i höst. Jag rider på tisdagar och torsdagar och jobbar även på torsdagskvällar så de dagarna kan ni garanterat hitta mig i stallet!! Annars kan ni hitta mig i stallet på fredagar och ibland helger när inte skolan tar över allt för mycket haha! Min favoritponny är Floh, han är ju världens bästa! Jag älskar att hänga med kompisar och att äta godis och en hemlig talang jag har är att jag är bra på gymnastik! Vi ses i stallet!

 

 

   
     
     
     
     
     
     
     
Uppdaterad: 26 APR 2018 10:50 Skribent: Camilla Donar

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: This is a mailto link

Se all info