Hoppa till sidans innehåll

Det lackar mot jul...

12 DEC 2010 11:39
och förhoppningsvis tid för var och en att dra ned lite på takten, umgås med nära och kära, sova ut och så förstås vara med på någon av ridskolans julkurser!

  • Skapad: 12 DEC 2010 11:39

Det är en aktiv termin vi snart lämnar bakom oss; interna tävlingar, premiären i Stora ridhuset för vår väldigt lyckade div 3-tävling, hoppclinicen med Pether Markne, massor av aktiviteter för de yngre och så förstås alla härliga ridtimmar på ridskolans fina hästar. Idag kröner vi alltihopa med vår årliga Luciashow. Återigen är det vår duktiga Ungdomssektion och Minikommitté som ligger bakom planerandet och mycket av genomförandet. Stort tack till er för allt engagemang ni lägger ned och stort tack till familjen Lagergréen för toppenfint samarbete! 
 

Nästa år vill vi förstås erbjuda dig lika mycket - och lite till. Vår ambition är att fortsätta utveckla klubbens verksamhet till nytta för dig som medlem och vi jobbar vidare inom våra tre områden engagemang, klubbanda och kunskap. År 2011 kommer vi att lägga särskilt fokus på nätverksgrupper som vi formar runt olika frågor, vi satsar fortsatt på kvalitet i våra arrangemang och vi kommer att erbjuda fler aktiviteter som t.ex. föräldraträffar, temakvällar, funktionärsträffar m.m. Vi vill också veta mer om dina tankar och idéer om klubbens verksamhet och kommer därför att genomföra en medlemsenkät, Vi kommer att arbeta med att göra klubben mer synlig och erbjuda utbildningar för aktiva, ledare, funktionärer, föräldrar, styrelse/ungdomssektionen och andra arbets/ansvarsgrupper i föreningen. Och det är glädjande att kunna säga att klubbens medlemsantal ökar stadigt.


Du vet väl också att du som medlem i Bromma Ridklubb

- får utnyttja vårt fina klubbrum

- får teoriundervisning efter varje ridlektion när du rider i JN, JI och JII.

- får vara med på klubbtävlingar, kurser och andra aktiviteter som BRK ordnar

- får vara skötare och lärling på ridskolans hästar

- är olycksfallsförsäkrad genom BRK. Läs mer här

- har 10 % rabatt när du handlar på Stockholms Hästbutik, Norr Mälarstrand 24

- får Svenska Ridsportförbundets tidning Häst & Ryttare hem i brevlådan

 - juniorer får 15 % lägre ridpriser på Äppelvikens Ridskola (redan avdraget i ridavgiften)


Från styrelsens sida säger vi tack för denna termin och önskar dig en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

/Camilla, ordförande

 

 

 

Skribent: Camilla Sjölund Lundevall

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....