Hoppa till sidans innehåll

Fina insatser från Bromma Ridklubb i söndagens hopptävlingar på Värmdö

19 SEP 2011 14:34
Bromma Ridklubb slutade på fjärde plats i första omgången av hoppallsvenskan Div III. Laget presterade fina rundor och var länge med i den absoluta täten. Den här dagen krävdes dock minst tre felfria rundor för placering och med ett förargligt nedslag för Brommaryttarna i fjärde omgången hamnade vi just utanför placering.

  • Skapad: 19 SEP 2011 14:34

I klassen 0,90 clear round inledde vi starkt med fem felfria ritter från Brommaekipagen och placering för Sofie/Caravelle, Lovisa/Acapella, Felicia/Corlene, Hilda/Litium och Vicky/Quebec. Katti och Looise gjorde också en jättefin runda som slutade på fyra fel. Andy på förtjusande Lambretta gjorde även de en myckert bra runda, ett nedslag blev det här.

I nästa klass, 1 m, inledde Lovisa och Acapella med att dubbelnolla, omedelbart följda av Felicia och Corlene även här en dubbelnolla och bara någon sekund långsammare. Med startnummer 14 lotsade Anna-Kajsa en laddad Winnipeg med fast och kompetent hand felfritt runt banan. Av 51 startande i klassen knep våra Brommaryttare tre av 12 placeringar; Lovisa/Acapella på 9e plats och Anna-Kajsa/Winnipeg på 11e plats tätt följd av Felicia/Corlene på 12e plats.

Grattis till alla fina Brommaritter och stort tack till Andy och Äppelvikens ridskola för en riktigt rolig tävlingsdag!

Resultat från tävlingarna finns via denna länk

Skribent: Camilla Sjölund Lundevall

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....