Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet

17 JUN 2011 15:44
Efter en aktiv termin lockar sommarledighet eller hur?
  • Skapad: 17 JUN 2011 15:44

En hel del har oneklingen hänt i klubben sedan årsskiftet: planeringskonferens med styrelsen, TK, U-sek / Minikommittén och ridskolan, årsmöte med fest, ett stort antal klubbtävlingar med KM som pricken över I:et, en jättelyckad extern hopptävling anordnad med kort varsel, utbildningsträffar i hjärt-lungräddning, ungdomsledarskap, föreningslära m.m., populära påsklovsfrukostar i klubbis, välbesökt Vårdag med show och Vårfest och två högklassiga Idrottslyftssatsningar på temat "Från klubbtävling till svår klass" för våra ungdomar, där Hanchen Ressle respektive Lotta Björe lotsade i konsten att rida svår dressyr och hoppa stort och högt.

Och förstås alla ridtimmar med ridskolans duktiga ridlärare och fina hästar liksom all teori och annan avsutten verksamhet för barn och ungdomar som vår fritidsledare håller i. Ett stort tack till Äppelvikens Ridskola och Signe /Vicky för allt gott samarbete.

Blickar vi framåt ser det faktiskt lika lovande ut. Vi drar igång med Fysisk träning för ryttare söndagen den 28 augusti och sedan följer massa spännande saker, inte minst final i div III (hoppning) som vi anordnar den 23 oktober, U-seks klassiska spökrunda i november och stor Luciashow i december.

En rolig nyhet är att Bromma Ridklubb till hösten är uttagen till Vinnande Förening, vilket innebär att vi deltar i ett föreningsutvecklingsprogram i SISUs regi - ett jättespännande jobb som ger oss möjlighet att vässa oss och vårt arbete för dig som medlem än mer. Till syvende och sist är ju vår uppgift just att skapa nytta och nöje för Dig som medlem.

Genom kalendariet här på hemsidan, vår Facebook-grupp eller anslag i stallet kan du löpande följa vad vi har på gång. Missa inte det!

 

Tack för ett aktivt halvår, varmt välkommen till våra aktiviteter i höst - och Glad Sommar!

 

Camilla

 

Skribent: Camilla Sjölund Lundevall

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....