Hoppa till sidans innehåll

Ordförande Monica Thorén Fagerstedt har ordet

19 FEB 2012 16:56
Som ny ordförande i Bromma Ridklubb vill jag först tacka för förtroendet att få vara med och leda klubben in i framtiden. Med de förutsättningar vi har i form av vår värdegrund och verksamhetsplan för 2012 känns det som att vi bara är i början på något väldigt bra. Vi har en styrelse med både gamla och nya ansikten där alla verkligen brinner för sina uppgifter.

  • Skapad: 19 FEB 2012 16:56

Det är många spännande aktiviteter inplanerade under detta år. Vi hoppas att du som medlem finner dem intressanta. Närmast på agendan står ett flertal lokala klubbtävlingar och senare under året kommer vi återigen att arrangera deltävlingar i Allsvenskan i hoppning. Mer om detta kommer inom kort upp på hemsidan och på vår anslagstavla i stallet.

Vi har börjat ridåret med en ny tävlingsform, "Play & jump". I Play & jump får ryttaren möjlighet att i förväg framföra önskemål om häst och hinderhöjd. Kanske detta vore något för dig att ställa upp i?

2012 är ett alldeles särskilt år för Ridsporten då Ridsportförbundet firar 100 år. I samband med detta kommer vi själva anordna ett Öppet Hus med temat- "En dag i vår sport". Den 6 juni öppnar vi våra dörrar och visar upp vår verksamhet i form av prova på ridning, titta in i stallet mm. Traditionsenligt kommer även vår ungdomskomitte anordna en fartfylld uppvisning.

Arbetet med vårt Kompisprojekt fortskrider och kommer under året prioriteras. Vi har tillsammans med SISU (idrottsutbildarna) och Forumteater blivit erbjuden möjlighet till stöd och kunskap i vårt fortsatta arbete med projektet. Läs mer om Kompisprojektet.

För att kunna bedriva vårt klubbarbete och kunna utveckla Bromma Ridklubb krävs massor av ideellt arbete. Oavsett om man är förälder, funktionär, arbetar i Ungdomssektionen, TK eller i styrelsen så är vi allihop tillsammans och i samarbete med Äppelvikens Ridskola; Bromma Ridklubb.

Klubben är och blir vad vi tillsammans gör den till!

Har du frågor om verksamheten eller vill bidra med egen kraft är du välkommen att kontakta oss på: This is a mailto link.

 

Hälsningar, Monica Thorén Fagerstedt

 

Ordinarie i styrelsen 2012:

Monica Thorén Fagerstedt

Emma Stockhaus

Annika Brandt

Amelie Furborg

Marie Grenholm

Ann Marie Brandt

Fanny Möller

Marita Jemdahl

Kia Heed

Urban Hultgren

Mika Berglund, USEK

Hilda Henriksson USEK

 

Skribent: Monica Thorén Fagerstedt

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....