Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet

20 AUG 2012 20:45
Hej alla BRK:are! Hoppas ni haft en skön sommar med mycket sol och bad och är fulla av energi inför höstens ridning. Vi välkomnar såväl nya som gamla medlemmar till en ny termin och hoppas ni vill ta del av klubbens kommande aktiviteter.
  • Skapad: 20 AUG 2012 20:45

Vår tävlingssäsong startar redan den 23 september med klubbtävling i hoppning division I. Kom gärna och heja på våra duktiga ryttare! Funderar du själv på att börja tävla? Missa då inte höstens debutant tävlingar som går av stapeln den 14 oktober (dressyr) respektive 28 oktober (hoppning). Hela höstens kalendarium finns här på vår hemsida och på anslagstavlan i stallet.

 

Söndagen den 7 oktober arrangerar BRK delfinal i hoppning, Allsvenskan division 3. Vi hoppas på många startande och en stor publik under denna dag och för att tävlingarna ska kunna genomföras på bästa sätt söker vi nu funktionärer. Som funktionär är du med och ser till att våra tävlingar blir fantastiska, roliga och väl genomförda. Alla behövs oavsett tidigare erfarenhet. Är du intresserad av att hjälpa till, anmäl dig på listorna som kommer upp i stallet!

 

Nytt för i höst och mycket efterlängtat är att cafeterian i ridhuset öppnat igen! Cafe Hipp kommer att drivas av Torun Warne, som de flesta nog känner igen efter flera år som en mycket uppskattat ridlärare. Vi önskar Torun hjärtligt välkommen och hoppas att många medlemmar kommer att samlas i cafeterian för en fika, lunch eller bara för en pratstund. Öppettider för Cafe Hipp är måndag till fredag klockan 15-18 samt helger 11-16.

 

Klubben och ridskolan kommer under hösten fortsätta arbetet för en trygg stallmiljö. Genom ett samarbete med Friends och Svenska Ridsportförbundet kommer klubben att genomföra en skräddarsydd kartläggning av attityder och stämningar bland barn och ungdomar i vår förening. Enkäten riktar sig till klubbens medlemmar mellan 12- 19 år och planeras att genomföras under vecka 38. Vilka områden fungerar bra och vilka måste vi jobba mer med? Genom samarbetet med Friends kommer klubben och ridskolan att få tillgång till stöd, kunskap och verktyg i vårt fortsatta arbete med trygghetsfrågor. Här kan du läsa mer om vårt trygghetsprojekt Kompis.

 

Senare under hösten kommer Ungdomssektionen att anordna sina mycket populära aktiviteter; Spökrundan och Luciashowen. Klubben har även planer på att anordna någon typ av clinic i hoppning eller dressyr. Håll utkik efter mer information!

 

Väl mött!

Monica

Skribent: Monica Thorén Fagerstedt

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....