Hoppa till sidans innehåll

Ordföranden har ordet

12 SEP 2011 12:29
Så är vi igång! En ny ridtermin och en höst full av roligheter tillsammans med nya och gamla kompisar i klubben och i stallet. För oss som varit med ett tag är det ett kärt återseende. Det är alltid lika mysigt att snacka lite extra med Corlene efter sommaren, höra efter om hon haft det bra och bjussa henne på några extra äpplen efter ett efterlängtat ridpass.

  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:33

För andra är det kanske första dagen hos oss. Med många nya hästar och ansikten att lära känna. Spännande och roligt förstås men kanske också lite oroligt ibland. Vem kan jag prata med, är ponnyerna snälla, hur blir jag skötare, vem ska jag fråga om lov…frågetecknen hopar sig lätt.

Bromma Ridklubb är du och vi tillsammans

Det är nu vi verkligen visar vilka vi är och hur vi vill att det ska vara hos oss, i klubben och i stallet. Det är nu vår värdegrund och orden vi tillsammans mejslat fram har betydelse och vi i handling kan visa vad vi menar med respekt & kunskap, ärlighet & glädje, vilja & kreativitet och rättvisa. Vi kommer långt bara med ett hej och ett leende när vi ses, ett vänligt svar på någons fråga och ibland kanske en extra koll om vi kan hjälpa till med något. Vi kommer långt bara genom att prata med och inte om varandra. För det är i vår vardag som värderingar spelar roll.

Vi har en fullmatad höst framför oss. Ett riktigt spännande projekt som ridskolan initierat är under uppstart och det handlar om just detta med värderingar. Ett arbete som vi alla kommer att bjudas in till, håll utkik efter det! Vi ska jobba vidare med säkerhetsfrågor, som den 22 och 24 september då vi lär oss mer om brandskydd. Vår tävlingssäsong drar igång med debutantdressyr den 18/9 och fulltecknade anmälningslistor vittnar om entusiasmen! Ni som inte rider då är förstås jättevälkomna att heja på BRK:s lag i hoppallsvenskan div. III på Värmdö samma söndag. Nytt för hösten är att vi i klubben (tills vidare) står för all servering/försäljning på klubbtävlingarna. Närmast på dagordningen står nu att fylla frysen med massor av goda bullar och kakor. Och det vill vi väldigt gärna ha din hjälp med! Lämna ett bidrag - en sockerkaka eller två - märk den med ditt namn/ kaksort på en lapp och lämna till Signe Fritidsledare. Signe hittar du i klubbrummet från klockan 14 varje vardag. Tack på förhand!

Som vanligt hittar Du kalendariet här på hemsidan och självklart anslår vi allt viktigt både här, på anslagstavlorna i stallet/klubbis och på Facebook. Häng med!

 

Camilla

 

Skribent: Camilla Sjölund Lundevall

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....