Hoppa till sidans innehåll

Ordföranden har ordet

21 DEC 2012 22:42
Det har nästan gått ett år sen jag tillträdde posten som ordförande för Bromma ridklubb och jag kan bara konstatera efter denna tid att vår förening är fantastisk!
  • Skapad: 21 DEC 2012 22:42

Det är otroligt roligt och inspirerande att se alla engagerade medlemmar som arbetar ideellt med alla våra evenemang.

Aktiviteterna under hösten har varit många; interna tävlingar, delfinal i Allsvenskan i hoppning, sitsclinic med Marie Zetterqvist Blokhuis, återigen ett publikrekord på årets Spökrunda. Terminen avslutades traditionsenligt med en välbesökt Luciashow anordnad av vår duktiga Ungdomssektion.

Under hösten startades också ett 3-årigt projekt som klubben och ridskolan driver tillsammans med Friends,"Trygg i stallet": ett förebyggande arbete mot mobbning, trakasserier och andra kränkningar. Första steget i projektet var att under hösten genomföra en kartläggning av trivselmiljön för ledare och aktiva inom åldersgruppen 12-19 år. Under nästa år kommer projektet drivas vidare genom stöd utbildning för våra ledare.

Vi vill rikta ett stort tack till er alla för allt engagemang, till vår duktiga fritidsledare Signe och ett stort tack till Äppelvikens ridskola för ett mycket gott samarbete.

Vila er nu över jul- och nyårsledigheten. Passa på att vara ute mycket, kanske gå en ridkurs eller bara kom in till stallet för att fika, umgås och mysa i vintermörkret.


God jul och Gott Nytt År önskar hela styrelsen i BRK.

/Monica

Skribent: Monica Thorén Fagerstedt

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....