Hoppa till sidans innehåll

Resultat från helgens division 1

16 MAJ 2011 22:30
Finalhelgen för division 1 i hästhoppning avgjordes 14-15 maj hos Märsta Ridklubb.
  • Skapad: 16 MAJ 2011 22:30

Lördagen den 14 maj reds omgång 3 med 10 lag som gått vidare till finalen. Förklasserna reds med i stort sett felfria ritter vilket bådade gott inför lagklassen. Laget bestod av young ridern Lova Lindhe på Sidine som gjorde en fin felfri runda på höjden 1,10. När hindren sedan höjdes till  1,20 startade Caroline Lagergréen på Looise som andra ryttare i Brommas lag. De gjorde en fin ritt, men fick en liten rivning och laget hade fyra fel. Som tredje ryttare startade junioren Anna-Kajsa Brandt på Wizard som för dagen fått hoppa in oförberedd och debuterade 1,20. Det gjorde hon som en stjärna och red felfritt. Lagets sista ryttare var Anders Lagergréen som red en säker, snygg och felfri ritt på Udesso. Fem lag gick till omhopppning  och där hade laget varsin oturlig rivning vilket gjorde att Bromma slutade som femma.

På söndagen var det nio lag som kom till start och lördagens fina väder var utbytt mot envetet regnande. Detta bekom dock inte våra ryttare som alla red fina rundor. Laget bestod av Lova Lindhe på Sidine (1,20); Caroline Lagergréen på Looise, Jenny KnutssonEklund på Ballintenskin Drumderry Flight samt Anders Lagergréen på Udesso (1.30). Tyvärr fick alla utom Anders varsin rivning och laget placerade sig som sexa för dagen.

Helgens resultat innebär att laget totalt slutar som sexa i division 1, Östra gruppen. Trosa Vagnhärad och Strömsholms RSF klassas nu upp till elitserien. Vi tackar vårt duktiga lag för en fin insats och hoppas att ni bjuder oss på lika många roliga publikupplevelser nästa år!

 

Fullständiga resultat från Märsta

Slutställning Elit och Division 1

 

Fotograf: Ann-Marie Brandt

 

lovalindhe_sidine_550x350

 carolinelagergreen_looise_550x350

anderslagergreen_udesso_550x350

Skribent: Lotta Andersson/Bia Pellissier

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....