Hoppa till sidans innehåll

Snart dags för höstens klubbtävlingar

08 AUG 2011 08:35
Under sommaren har de vita ridbyxorna och annan tävlingsutrustning fått vila i garderoben och vi har samlat kraft för en ny rolig tävlingstermin tillsammans i stallet.
  • Skapad: 08 AUG 2011 08:35

Höstens tävlingssäsong drar igång 18 september med debutantdressyr och 25 september debutanthoppning. För er som aldrig tävlat på Bromma Ridklubb/Äppelvikens Ridskola är detta ett bra tillfälle att börja tävla. Innan man får tävla på de andra klubbtävlingarna måste man vara godkänd på debutanttävlingen.

Höstterminen har sedan många roliga klubbtävlingar i både hoppning och dressyr. Håll utkik på anslagstavlan där anmälningslistorna sätts upp. Klubben ordnar en extern tävling i höst och det är hästhoppning division 3 final 23 oktober. Tävlingskommittén hoppas på samma fantastiska uppslutning av funktionärer som vi haft på våra tidigare tävlingar, anmälan som funktionär sker på anslagstavlan ca 1 månad innan tävlingen.

Under hösten gör klubben en enkätundersökning där Tävlingskommittén bland annat vill veta vad våra medlemmar tycker om våra tävlingar, vi hoppas att alla är med och säger sin mening och får en chans att påverka. I våras fick vi två ideér från våra medlemmar som vi genomförde på klubbtävlingarna: maskeradtävling på första maj hoppningen och rid till din egen musik på KM i dressyr. Vår ambition är att förnya klubbtävlingarna med fler bra ideér.

Vi ses i stallet och på tävlingsbanan i höst!

Lotta Andersson, tävlingsledare

 

 

Skribent: Lotta Andersson

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....