Hoppa till sidans innehåll

Tack för ett intensivt år! Ordföranden har ordet

21 DEC 2011 16:11
Så har det blivit dags att fira jul igen. Låta helgfriden ta över några dagar,
umgås med nära och kära och dyka in i en god bok. För mig blir det
Kerstin Ekmans "Grand final i skojarbranschen" - jag ser mycket fram emot det!

  • Skapad: 21 DEC 2011 16:11

Under året som gått har vi fortsatt att ta vara på den fina grund 2010 innebar med nytt stort ridhus och nya möjligheter för verksamheten. Aktivitetsnivån har varit hög inom klubbens alla tre kärnområden, engagemang, klubbanda och kunskap och vi har verkligen mycket att glädjas åt.

Antalet tävlande på klubbtävlingarna på topp, rekord för Useks spökrunda med närmare 200 barn/ungdomar, fyllda läktaren på årets Luciashow, välbesökt Öppet hus och väl genomförda inbjudningstävlingar är bara några exempel.

Till detta kommer ungdomsledarsatsningar, föreläsning med Ulf Johansson om fysisk träning för ryttare och Idrottslyftssatsningen "Från klubbtävling till svårt klass" för våra ungdomar, guidade av Lotta Björe och Hanchen Ressle.

Utvecklingsprojektet Vinnande Förening har rullat under hösten och det är jätteroligt att konstatera att vi ligger långt framme med vår vision, värdegrund och verksamhet.

Med nystartade Kompisprojektet, som beskrivs här på hemsidan, tar vi nu ytterligare steg för att fördjupa och utveckla klubbverksamheten, i samarbete med ridskolan. Allt i syfte att skapa nytta och nöje för dig som medlem i Bromma Ridklubb. Så det är med stolthet och stor tillförsikt jag lämnar över ordförandeklubban till nya krafter på årsmötet i februari 2012.

Från styrelsens sida vill vi rikta ett varmt tack till våra medlemmar och aktiva, till vår fritidsledare Signe, till Äppelvikens Ridskola och till våra samverkanspartner för ett givande 2011 och önska er alla en riktigt

God Jul och Gott Nytt År!

 

Hälsningar Camilla

 

 

Skribent: Camilla Sjölund Lundevall

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....