Hoppa till sidans innehåll
Foto: Karin Winther Lisa Winther och Looise

Blågult till Lisa och Looise!

19 OKT 2014 20:37
Hästryttarna ville inte vara sämre än ponnyryttarna, så Lisa Ekengren Winther och Looise inledde söndagen med att vinna 0.95-klassen!
  • Skapad: 19 OKT 2014 20:37

Dagen inleddes med en 0.95-hoppning, med 66 starter. Hela sex BRK-ekipage placerade sig och vann gjorde Lisa och Looise efter en fantastiskt fin runda!

1. Lisa Ekengren Winther-Looise

6. Clara Sollander-Topix

7. Johanna Dolk-Litium

8. Ingrid Lilienthal-Lambretta

11. Maria Nordström-Caravelle

13. Ulrika Lövdhal-Quebec

I 1.05-hoppningen, även den med 66 starter, placerade sig följande BRK-ekipage:

7. Thea Hallsten-Geyke van Loo (privatryttare som tävlar för Bromma Ridklubb)

11. Anders Lagergréen-Calling QBS

15. Isabella Carrera-Boven

16. Maria Nordström-Caravelle

Dagens stilpoäng går till Maria Nordström som i den ena omhoppningen lyckades placera sig trots att hon landade bakom sadeln i ett av sprången - det kallar vi stilhoppning på absolut högsta nivå!

I lagklassen nådde vi inte riktigt ända fram. Vårt lag bestod av Lisa Ekengren Winther-Looise, Mika Berglund-Winnipeg, Clara Sollander-Topix och Ebba Wraghe-Wizard och vi hade två nollor, men slutade på totalt 8 fel, vilket räckte till en sjätteplats bland 11 lag. Stora Wäsby FRK vann, följda av Färingsö RI och Botkyrka RS - stort grattis till dessa lag! Detta var resultatet för dagens tävling, totalsegrare i allsvenskan blev Färingsö RI, så det blev två prisutdelningar den här gången.

Även idag imponerade våra hemmaekipage med fina ritter och det var så roligt att se hur hästar och ryttare ansträngde sig till max! Vi tackar alla funktionärer, stora som små, för den fina uppslutningen som gör det så roligt att vara en del av vår klubb. Dagen bjöd på 217 starter och tack vare toppenbra insatser från alla flöt tävlingarna på hur bra som helst! Tack också till ridskolan som låter oss tävla med de fina ridskolehästarna!

Stort grattis till alla våra duktiga ryttare!

Fullständiga resultat

Skribent: Bia Pellissier

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....