Hoppa till sidans innehåll
Foto: Julia Underskog

Dubbla segrar för BRKs Allsvensklag!

03 APR 2017 10:18
En helhelg med tävlingar har passerat med fantastiska resultat för Bromma Ridklubbs ekipage! Det blev seger för ponnylaget i hoppning i omgång 2 av Allsvenskan div 3 och vann gjorde även dressyrlaget i första omgången av Allsvenskan div 3. GRATTIS!
  • Skapad: 03 APR 2017 10:18

Helgen började under fredagen med att ställa iordning tävlingsplatsen inför dubbla tävlingsdagar i hoppning och dressyr.

Lördagens ponnyhoppning började med en Lätt D med bedömning A där många av Brommas ekipage kom runt banan felfritt.

Därefter var det dags för andra omgången av Allsvensakan div 3 i ponnyhoppning. I Bromma RKs lag ingick Selma Stockhaus - Shadow, Sebastian Hartwig Lila - Power, Alizée Pellissier - Storm och Adrienne De Geer - Sunny. Samtliga ekipage hoppade felfritt och med fina stilpoäng och tog därmed hem segern! Efter dubbla vinster är laget kvalade till finalen den 4 juni hos Hölö Ridklubb.

Söndagens dressyrtävlingar för stor häst började tidigt med LA:1 där sju Brommaekipage deltog. Vann klassen gjorde hemmaekipaget Maria Waldö och Charmeur med 63,611% och placerade sig gjorde även Hanna Sjönvall och Wizard på 60,833%!

Därefter reds LB:1 där fem ekipage från BRK bjöd på fina ritter.

Helgen avslutades med första omgången av Dressyrallsvenskan div 3 och i Brommas lag red Astrid Nordström - Leo, Hanna Sjönvall - Wizard och Nathalie Lager Andersson - Dansa. Det var en jämn kamp om pallplatserna men vi hade marginalerna på vår sida och tog hem segern före Vallentuna Ridklubb och Föreningen Högvretens Ryttare. I lagklassen reds även om individuella placeringar och där slutade Hanna och Nathalie på en delat sjätteplats med 67,143% följt av Maria Waldö och Viento på 66,786%.

Bra ridet och stort grattis till alla placerade under helgen!

Vi passar även på att tacka alla fantastiska funktionärer som har gjort dessa tävlingar möjliga att genomföra!

Fullständiga resultat ponnyhoppning 1/4

Fullständiga resultat hästdressyr 2/4

Skribent: Hilda Henriksson
Epost: This is a mailto link

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....