Hoppa till sidans innehåll
Foto: Moa Mårtensson Hemmalaget med Cissi och Robban

Hemmalaget vann första omgången i Allsvenskan!

16 APR 2015 19:32
Vilken toppendag! Tre placerade hemmaryttare i förklassen och sedan storslam i lagklassen. Hilda-Dansa, Bia-Walle och Hanna-Wizard vann lagklassen och Hilda-Dansa vann även individuellt!
  • Skapad: 16 APR 2015 19:32

Vilken härlig dag det blev även om den började med regn och snålblåst, vilken tur att vi har så tåliga och glada funktionärer!

Det började med många fina hemmaritter i förklassen, varav tre räckte ända till placering! Av 38 starter kom Jane Hindersson-Albin 65,893% på en fin sjundeplats, tätt följd av Lisa Winther-Ludo och Sara Holmsäter-Wizard som båda fick 65,714% och delade på åttondeplatsen, stor grattis!

Sedan var det dags för lagtävlingen där vårt lag bestod av: Hilda Henriksson-Dansa (Ute DJ), Bia (Viveka) Pellissier-Walle (Warsteiner D) och Hanna Sjönvall-Wizard. Samtliga ekipage fick till fina ritter och vi kom på första plats av 13 lag! Dessutom gick det bra i den indivduella klassen också. Där var det totalt 40 starter och alla tre placerade sig: Hilda-Dansa vann med otroliga 74,107%, Bia-Walle kom på en delad andraplats med 69,821% och Hanna-Wizard kom sexa med 67,500%! Vilken tur att vi har en så bra lagledare i Cissi Öhrn! Tack också till Moa Mårtensson som fotade alla ekipage dagen lång! Bilderna hittar ni på Bromma Ridklubbs facebooksida.

Fullständiga resultat från dagen hittar ni här

Robban var på plats och underhöll i pauserna, vilket var mycket uppskattat. Domaren i förklassen, Gunilla Johansson, gav honom en 10:a för det konstnärliga uttrycket!

Klicka här för att se en film med Robban 

Stort tack till ridskolan som låter oss tävla på de fina hästarna och tack alla medlemmar som ställer upp som funktionärer! Nästa omgång av Allsvenskan går i Vallentuna söndagen den 26 april, kom gärna och heja!

Skribent: Bia Pellissier

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....