Hoppa till sidans innehåll

Information inför HT 2020

19 AUG 2020 17:55
Vi hälsar alla nya och gamla medlemmar välkomna tillbaka till stallet och hoppas att ni alla haft möjlighet att njuta av sommar och ledighet - kanske även något inslag av hästar!
  • Uppdaterad: 19 AUG 2020 19:37

Ridskolehästarna har kommit tillbaka från välförtjänt sommarbete och vi har under sommaren också några nya fyrbenta vänner att bekanta oss med. 

För att fortsatt begränsa smittspridningen är stallet likt i våras endast öppet för ridande i samband med lektion. En medhjälpare får följa med vid behov. Vi hjälps åt att hålla avstånd (en häst eller två ponnier!) mellan varandra och stannar hemma vid symptom, om vi nyligen varit sjuka samt efter utlandsvistelse i enlighet med de allmänna rekommendationerna. 

Vi kommer glädjande nog, i linje med Ridsportförbundets rekommendationer, starta upp våra klubbtävlingar igen med vissa anpassningar. I samband med uppstarten av terminen kommer vi också uppmärksamma våra medlemmar som lyckades samla ihop flest championatspoäng under det föregående tävlingsåret innan vi tvingades stänga ner tävlingsverksamheten. Håll utkik efter mer information och det uppdaterade tävlingskalendariet här och i stallet!

I övrigt måste vi dessvärre tillsvidare i enlighet med gällande rekommendationer fortsatt avstå från att anordna andra aktiviteter. Det är i skrivande stund oklart hur vår fritidsledare Edris kommer att lägga upp sitt arbete under hösten. 

Avslutningsvis hälsar vi alla föräldrar välkomna till ett föräldramöte torsdagen den 10 september kl. 18.30. Vår ungdomssektion kommer också anordna en kurs för alla föräldrar som vill lära sig mer om säkerhet i stallet och vad man som förälder kan behöva känna till i övrigt. Håll utkik efter anslag i stallet med mer information! 

Vi önskar er alla en riktigt bra start på ridåret 20/21!
Styrelsen 

PS: Vi saknar fortfarande ett antal inbetalningar av medlemsavgiften för 2020. Dubbelkolla gärna om ni kan ha missat fakturautskicket! 

Skribent: Sophie Piir
E-post: Adressen Gömd

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....