Hoppa till sidans innehåll
Foto: Florent Pellissier Hanna, Walle, Bia och Hilda - lagtreor i Vallentuna

Laget till final efter 3:e plats i Vallentuna!

27 APR 2015 20:28
I går var vi i väg till Vallentuna Ridklubb och tävlade i Allsvenskan div III omg. 2 och nu är vi klara för finalen i Gustavsberg!
  • Skapad: 27 APR 2015 20:28

Laget bestod precis som förra gången av: Hilda Henriksson-Dansa, Bia Pellissier-Walle och Hanna Sjönvall-Wizard och så lagledare Cissi Öhrn. Den här gången fick vi kämpa lite mer för poängen eftersom både Walle och Dansa tyckte att domarbordet i manegen såg väldigt misstänkt ut. Vi kom glädjande nog på en fin tredjeplats av tolv lag, mindre en 1% efter det vinnande laget! Det gör att vi nu är klara för final söndagen den 31/5 i Gustavsberg!

I den indivduella klassen var det 37 starter och där blev Bia-Walle trea med 66,607%, precis före Hilda-Dansa med 66,429%. Hanna-Wizard red en jämn och fin runda på 64,107% och hamnade precis utanför placering.

Vi vill tacka de BRK:are som tog sig ända till Vallentuna för att stötta laget, det var toppen med en entusiastisk hejarklack även på bortaplan! Kom gärna med till Gustavsberg och heja även där!

Fullständiga resultat individuellt

Fullständiga resultat lag


(om ni undrar varför Hilda har olika poäng individuellt och i laget, så är det för att lagen får räkna upp en valfri juniors resultat med 2%)

Skribent: Bia Pellissier

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....