Hoppa till sidans innehåll
Foto: Nathalie Lager Andersson Vinnarlaget i dressyrallsvenskan div III

Laget vann finalen i dressyrallvenskan!

01 JUN 2015 21:35
I söndags åkte vi till Gustavsberg för att tävla i finalen av dressyrallsvenskan div III. Det var tolv lag från tre kvalgrupper som möttes och vi vann! Utöver lagvinsten gav Hildas fina ritt med Dansa dem en fjärdeplacering individuellt!
  • Skapad: 01 JUN 2015 21:35

Det var spännande in i det sista, men vi hade marginalerna på vår sida och fick både äran och blågula rosetter! Vi deltog med samma lag som tidigare: Hanna Sjönvall-Wizard, Bia Pellissier-Walle, Hilda Henriksson-Dansa och lagledare Cissi Öhrn.

Vi red LB:3 och det var tre domare som dömde vilket var lite intressant för emellanåt tyckte de helt olika om prestationerna på banan. Vårt lag fick totalt 197,240%. Tätt, tätt efter kom tvåan Enskede RS med 196,767% och trea blev Vallentuna RK med 192.425%. Stort grattis till dem också!

De tre förstaplacerade individuellt kom från Enskede RS, Mälarhöjdens RS och Järfälla RF, stort grattis! Precis efter, vi talar om 0,101%, kom Hilda och Dansa på en fin fjärdeplats individuellt med 66,566%. Hipp hurra för dem!

Det blev även en strapatsrik dag då vi fick problem med lastbilen och behövde hitta nya transporter för hemfärden. Hästarna tog detta med föredömlig ro och betade metodiskt av alla tillgängliga gräsytor på anläggningen innan vi slutligen kunde lasta på dem på Hildas transport och en inlånad liten lastbil.

Då intog vi en välbehövlig thai-picknick (som Hannas mamma Tanja var smart nog att åka och handla) sittandes på hästfiltarna på den nu välansade gräsmattan. Vi fick mysigt sällskap av några yngre gustavsbergare som just hade kommit tillbaka efter att ha ägnat timmar åt att fånga in hästar i en stor sommarhage.

Alla där borta var så snälla och hjälpte oss med allt de kunde, det uppskattade vi verkligen! Sedan bar det av hemåt igen efter en riktigt lyckad hästdag. Stort tack till alla som hängde med för att hjälpa till både med hästpassning och allmän pepp!

Fullständiga resultat hittar ni här  

Bilder från ärevarvet tagna av Nathalie Lager Andersson:

150531_ArevarvHannaWizard 

150531_ArevarvBiaWalle

150531_ArevarvHildaDansa 

Skribent: Bia Pellissier

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....