Hoppa till sidans innehåll
Foto: Hanna Sjönvall Nathalie och Dansa

Nathalie - ny ordförande i U-sek

26 MAR 2014 08:46
Hej! Jag heter Nathalie Lager Andersson och är den nya ordföranden för U-sek. Rollen fick jag ta över från Julia Larsson, som har gjort ett fantastiskt jobb inom U-sek. Jag hoppas att jag ska kunna föra det vidare tillsammans med resten av gänget.
  • Skapad: 26 MAR 2014 08:46

Vi som är med i U-sek är: Hilda Henriksson, Hedda Billstein, Hanna Sjönvall, Martina Löfgren, Lydia Swartling, Matilda Alsterman, Zoé Pellissier, Saga Heed Gärtner, Moa Mårtensson och Kajsa Egier (Sofie Kysela och Mika Berglund).

Under året kommer vi göra roliga aktiviteter som kan bidra till en bättre gemenskap i stallet och såklart för att det ska vara kul. Vi i U-sek finns inte bara till för att göra aktiviteter, ni får jättegärna komma och prata med oss om vad som helst. Vi finns för att hjälpa till också!

Lite mer om mig: jag är 15 år och går mitt sista år i Äppelviksskolan. Jag har ridit på Äppelviken i ca sju år nu och började som nybörjare. Jag gick med i U-sek när jag var runt tolv år. Favorithästarna heter Curry och Dansa, det är Dansa som jag sköter också. I stallet befinner jag mig oftast på tisdagar, onsdagar, torsdagar, fredagar och lördagar, men det beror helt på från vecka till vecka.

Hoppas vi ses i stallet!

Kram Nathalie

Skribent: Bia Pellissier

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....