Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet

25 APR 2010 17:52
Drygt två månader har gått med den nya styrelsen vid rodret. Det känns jättebra! Det är verkligen en förmån att få jobba ihop med alla engagerade, kunniga och trevliga kollegor i styrelsen. Vårt fokus, kärnan i vårt uppdrag, är att erbjuda Dig som medlem ett riktigt bra och meningsfullt medlemskap.
  • Skapad: 25 APR 2010 17:52

Som ny ordförande är min och styrelsens ambition att löpande utveckla vårt erbjudande till Dig som medlem. Därför är det viktigt att veta hur Du ser på klubbens verksamhet och ta del av Dina idéer och synpunkter på hur vi bäst möter Dig i verksamheten. Jag hoppas vi får tillfälle prata om det när vi ses i stallet och Du är alltid välkommen att mejla mig.
 
2010 är ett alldeles särskilt år! Du vet säkert vad jag menar. 2010 är året då vi inviger "Stora ridhuset", vårt nya, vackra ridhus. Äntligen! Stockhoms stad står bakom en imponerande satsning på ridsporten och sina kommunala ridanläggningarna, varav vår är en. Du har nog sett det nya ridhuset växa fram och vi har har också nytt fint klubbrum, omklädningsrum m.m. Snacka om möjligheter att utveckla verksamheterna! I höst drar Äppelvikens ridskola t.ex. igång Ridlekis för barn från 5 år och uppåt. Vi i klubben ordnar en deltävling i Ridsportallsvenskan i höst och planer finns på clinics med meriterade tränare inom ridsporten plus massor av annat kul.  Men framförallt fortsätter vi att fokusera på barnen och ungdomarna. Med en givande fritid, många glada skratt, god häst- och ridkunskap och tydligt ansvarstänkade kring hästhållning, säkerhet och miljö. Läs mer om vad som händer under året i vår verksamhetsplan.
 
Den 22 maj inviger vi Stora ridhuset med pompa och ståt och massor av roliga aktiviteter. Vi avslutar dagen med en rejäl fest. Det vill Du inte missa! Håll utkik efter mer info. i stallet och här på hemsidan. Och varmt välkommen!
 
Ses i stallet :)
Camilla

This is a mailto link

Skribent: Camilla Sjölund Lundevall

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....