Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet

20 AUG 2010 09:49
Nu drar det igång! Med fokus på höstens aktiviteter har vi i styrelsen haft terminens första styrelsemöte. Redan i full gång är planeringen för klubbens första externa tävling på länge. Ett glatt gäng håller i arbetet under vår tävligsledare Lottas kompetenta ledningen.
  • Skapad: 20 AUG 2010 09:49

Den 17 oktober arrangerar vi en lokal hästhoppning med andra omgången av division 3. Detta blir premiär för en extern tävling i Stora ridhuset, som invigdes med pompa och ståt i våras. Vi hoppas på många starter och en stor publik! Samma dag kommer vi också att erbjuda ponnyridning och kanske en del andra familjevänliga aktiviteter – allt just nu i planeringsstadiet. För bästa möjliga genomförande av tävlingen behövs många funktionärer. Är du intresserad av att vara funktionär anmäler du dig enklast på listor som anslås i stallet. 

Kalendariet för klubbens egna interna tävlingar i dressyr och hoppning är också i planeringsstadiet just nu. Du som är sugen på att tävla kan se kalendariet här på hemsidan eller på anslagstavlan i stallet inom kort. Tävlingsverksamheten har en central roll i vårt arbete för klubbens medlemmar, men även aktiviteter för dig som inte är så tävlingsinriktad är såklar viktiga. På vår agenda finns därför såväl hopp – som dressyrclinics, programridning och annat kul. Först ut är planerna på en spännande clinic en onsdagkväll i november, håll utkik efter den!

Även ungdomssektionens verksamhet drar igång. Useks största aktiviteter under hösten är Spökrunden och Luciashowen. Det vill Du inte missa! De som planerar är Maja, Useks ordförande, tillsammans med Ina, Stubben, Katti, Vicky, Edris, Felicia och Elli. I våras startade vi upp en splitter ny Minikommitté som har hand om de mindre aktiviteterna, för våra yngre medlemmar. Minikommittén är såklart också med på Spökrundan och Luciashowen. De som håller i jobbet är Felicia (ordförande), Mika, Anna W, Julia, Alida, Saga och Sofie.
 
Dina tankar, idéer och förslag om klubbens verksamhet alltid är välkomna. På så sätt utvecklar och förädlar vi tillsammans klubbens verksamhet!

 
Välkommen till en laddad BRK-höst!

 

Hälsningar Camilla

Skribent: Camilla Sjölund Lundevall

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....