Hoppa till sidans innehåll

Ordföranden har ordet

14 JUN 2010 21:55
Äntligen sommar... Det är inte mycket som slår den här årstiden eller hur? All grönska och blomsterprakt som fullkomligt exploderar, de ljusa ljumma kvällarna och ledigheten som väntar runt hörnet. För alla oss men framför allt för ridskolans fina hästar, med välförtjänt bete framför sig.
  • Skapad: 14 JUN 2010 21:55

Det är ett riktigt roligt halvår vi lägger bakom oss. Toppat såklart med vår fantastiska invigning av Stora ridhuset den 22 maj. Tror jag talar för alla som var med och bidrog till att dagen blev en oförglömlig upplevelse. Och en verklig manifestation av det vi i klubben eftersträvar och har som vision - detta att vi med hästen i centrum vill vara en förebild vad gäller engagemang, klubbanda och kunskap. Ett suveränt "teamwork" - från liten till stor - och tidernas fest på kvällen med Moulin Rouge-tema, helstekt gris, prisutdelning till många av våra duktiga ryttare och HÖG intensitet på dangolvet, långt in på morgonkvisten.

När det gäller allt suveränt arbete som så många lagt ned inför och under dagen får principen "Ingen nämnd ingen glömd" gälla. Dock med ett undantag - TACK KIA för ett suveränt projektledarskap! Ni som av olika skäl inte kunde vara med hittar reportage och fina bilder här på hemsidan, missa inte att ta del av det. Missa inte heller filmerna från showen som ligger på Youtube (www.youtube.com sök på Äppelviken invigning 22 maj)

 

Och vi har så mycket roligt framför oss! När vi ses igen till hösten blir det klubbtävlingar, en hopptävling i Div III den 17 oktober, Useks klassiska Luciashow, minikommittéaktiviteter, programridning, clinics och mycket annat kul. Håll utkik på hemsidan och på våra anslagstavlor så missar Du ingenting av detta.

 

Från mig och hela styrelsen GLAD SOMMAR och på återseende i augusti!

 

/Camilla Sjölund Lundevall

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....