Hoppa till sidans innehåll
Foto: Nathalie Lager Andersson Stolta vinnare av första omgången i Allsvenskan

Ponnylaget vann första omgången av Allsvenskan!

03 MAJ 2015 20:44
I dag åkte vårt lag till Djursholm för den första omgången av Allsvenskan div 3 i ponnyhoppning och det var en glädje att se de fina ritterna!
  • Skapad: 03 MAJ 2015 20:44

Det blev en tidig start på morgonen och då var det härligt att så många var där för att hjälpa till med att göra hästarna fina! Sedan var det dags för avfärd för hästar, ryttare och hejarklack/hästskötare. Väl på plats reds en Clear Round, vilket var en perfekt uppvärmning för både ryttare och hästar.

I lagklassen får varje lag starta med fyra ekipage och sedan räknar man ihop de tre bästa resultaten. Här rids enbart en grundomgång och i första hand räknas som vanligt fel under ritten och sedan avgör poängen på inverkansridnngen.

Det var 13 lag som kom till start och vårt lag bestod av Stephanie Lager Andersson-Miller, Martina Löfgren-Angel, Iza Pellissier-Storm och Elsa Pramsten-Power samt lagledare Bia Pellissier. Angel hade för dagen måttligt med spring i benen, men Martina red lugnt och beslutsamt och tog sig runt banan med två stopp. Steffi, Iza och Elsa gick alla felfritt och fick fina stilpoäng, vilket räckte ända till seger! De övriga placerade lagen var: Södertälje RK, Sundby RK och Djursholm RK - stort grattis till dem också!

Tack alla som hjälpte till så snällt under dagen! Vi får nog även tacka ponnysarna som snällt klev in i transporterna och skötte sig finfint på tävlingsplatsen!

Fullständiga resultat Allsvenskan Djursholm 3/5 2015

Skribent: Bia Pellissier

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....