Hoppa till sidans innehåll
Foto: Hilda Henriksson

Ponnylaget vann första omgången av Allsvenskan!

12 MAR 2017 08:52
Igår åkte ponnylaget i hoppning till Botkyrka för första omgången av Allsvenskan div 3. Efter fina och felfria ritter tog Bromma till slut hem segern!
  • Skapad: 12 MAR 2017 08:52

Det blev en tidig start på morgonen för både tävlande, ponnyer, hästskötare och hejarklack då det var dags för avfärd mot Botkyrka. Väl på plats reds en inledande förklass i bedömning A där samtliga fem Brommaekipage var felfria.

I lagklassen får varje lag starta med fyra ekipage och sedan räknar man ihop de tre bästa resultaten. Här rids enbart en grundomgång och i första hand räknas som vanligt fel under ritten och sedan avgör poängen på inverkansridningen. 

Det var 13 lag som kom till start och vårt lag bestod av Selma Stockhaus-Shadow, Sofia Sollander-Floh, Alizée Pellissier-Storm och Adrienne De Geer-Sunny samt lagledare Clara Sollander. Alla fyra ekipage tog sig felfritt genom banan och fick fina stilpoäng, vilket räckte ända till seger!

Även Sebastian Hartwig-Lila och Power var på plats och levererade två fina och felfria ritter under dagen.

Tack till alla som hjälpte till så snällt under dagen! Vi får nog även tacka ponnysarna som snällt klev in i transporterna och skötte sig finfint på tävlingsplatsen.

Nu laddar vi om för omgång 2 som rids på hemmaplan den 1 april!

Fullständiga resultat Allsvenskan Botkyrka 11/3 2017

Skribent: Hilda Henriksson
Epost: This is a mailto link

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....