Hoppa till sidans innehåll
Foto: Nathalie Lager Andersson Stephanie Lager Andersson och Miller

Ponnylaget vidare till final!

18 MAJ 2015 21:14
Stort grattis till våra duktiga ponnyekipage som i hård konkurrens har tagit sig vidare till finalen i Allsvenskan div 3! Kom och heja fram dem nu på söndag den 24/5 i Botkyrka!
  • Skapad: 18 MAJ 2015 21:14

I går var det dags för andra omgången av Allsvenskan div III i ponnyhoppning. Vi åkte till Mälarhöjdens fina uteanläggning med en jättestor tävlingsbana. Vädret var väl, för att uttrycka sig milt, inte riktigt med oss denna dag utan bjöd på kyla och regnskurar. Men BRK:are viker inte ned sig så lätt, både hästar och stalltjejer tog sig igenom dagen utan att klaga!

Floh ersatte Angel, men i övrigt hade vi samma lag som i Djursholm: Stephanie Lager Andersson-Miller, Martina Löfgren-Floh, Iza Pellissier-Storm och Elsa Pramsten-Power.  Först reds en förklass där både Floh och Miller tog sig en extra titt på ett vågigt hinder. Däremot brydde sig ingen ponny om det väldigt speciella morotshindret, kanske såg de vad det var!

Sedan var det dags för lagklassen där våra ekipage var jätteduktiga och red jättefina, felfria rundor. Tyvärr gav det inte så många inverkanspoäng som vi hade hoppats, men det räckte ändå till en sjundeplacering, vilket gav en tredjeplats i gruppen och en plats i finalen!

Kom gärna och heja fram laget i Botkyrka nu på söndag den 24/5! Klicka här för mer info.


Fullständiga resultat Mälarhöjden

 

Här ser ni fler bilder från dagen, tack Nathalie Lager Andersson för fina bilder!

150517_Floh 

Hedda Billstein med en blöt Floh


150517_MartinaFloh

Martina Löfgren och Floh


150517_IzaStorm

Iza Pellissier och Storm

 

150517_ElsaPower

Elsa Pramsten och Power

Skribent: Bia Pellissier

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....