Hoppa till sidans innehåll

Populära hopptävlingar i påsk på Bromma Ridklubb

06 APR 2010 08:06
Måndagen den 5 april ordnades Debutant och Klass 2-hoppning för både ponny- och hästryttare på Bromma ridklubb.
De var ponnyryttarna som mest tävlingssugna efter Påskhelgen; 16 ponnyekipage kom till start.
  • Skapad: 06 APR 2010 08:06

Som alla vi som sysslar med hästhoppning känner till är detta inte någon lätt sport och det visade sig denna gång att de flesta ryttarna behöver en start till i debutant klassen för att känna sig trygga och stadiga nog att flytta upp till klass 2 men det var väl kämpat på pigga och glada ponnyer.

Tove Danielsson på Primadonna i storhäst-klassen för debutanter fick dock till en bra ritt och blev godkänd för avancemang till klass 2. I klass 2-hoppningen för ponnyer vad det Jonna och Elin Nordström som drog det längsta strået med en säker och balanserad ritt, felfritt i både grund- och omhoppning. Tvåa blev Lovisa Wahlund på Cruella och trea Evelyn Norinder på Chips.

I klassen för stora hästar var det Ellinor Lundevall och Quebec som gick ut som segrare efter en fin ritt med den snabbaste tiden i omhoppning men bibehållet flyt och väl avvägda vägar under hela banan. Helena Hoffman var stildomare i både debutant och klass 2 denna dag.

Vi tackar Helena, ryttarna, föräldrar och kompisar som hjälpte till med tävlingsarrangemanget under dagen och önskar er ett fortsatt trevligt påsklov.

Skribent: Ulrika Lövdahl

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....