Hoppa till sidans innehåll
Foto: Emma Vicklander Martina och Floh i Botkyrka

Rapport från finalen Botkyrka

28 MAJ 2015 14:00
I söndags var det dags för finalen av Allsvenskan div III i ponnyhoppning. Vi åkte till Botkyrka och tävlade i fantastiskt vackra omgivningar. Till skillnad från förra helgen sken solen hela dagen – jätteskönt!
  • Skapad: 28 MAJ 2015 14:00

Vi hade samma lag som i Mälarhöjden: Stephanie Lager Andersson-Miller, Martina Löfgren-Floh, Iza Pellissier-Storm och Elsa Pramsten-Power samt Bia Pellissier som lagledare. I finalen var det LD+ som gällde, vilket innebar 85 cm för D-ponnysarna Storm och Power, respektive 75 cm C-ponnysarna Miller och Floh.

Först reds en förklass där samtliga BRK-ekipage var felfria – bravo! Sedan var det dags för lagklassen där våra ekipage var jätteduktiga och red väldigt bra rundor med fina inverkanspoäng. Tyvärr fick Floh en vägran och Storm rev det allra sista hindret, så det blev ingen placering den här gången. Alla presterade dock på topp finalen till ära och vi tackar alla som hade åkt dit för att heja fram laget på plats!

Tilläggas bör att när Floh hade hoppat de två första hindren på banan, kom en kastby som välte flera av hindren. Martina och Floh fick då börja om från början, så det var verkligen bra att det inte blev mer än ett litet stopp efter den händelsen!


Fullständiga resultat Botkyrka

Här ser ni fler bilder från dagen, tack Emma Vicklander för fina bilder!

150524_ElsaPower 
Elsa Pramsten och Power


150524_SteffiMiller 
Stephanie Lager Andersson och Miller


150524_IzaStorm

Iza Pellissier och Storm 

Skribent: Bia Pellissier

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....