Hoppa till sidans innehåll
Muffin

Nu är det sommar!

09 JUL 2015 15:08
Sommarhälsning från styrelseordförande.
  • Skapad: 09 JUL 2015 15:08

 Nu är det sommar!

Sommaren är här och de flesta av våra hästar och ponnies har åkt på sommarbete!

Ovan ser vi Muffin som njuter i sommarhagen!

Ytterligare en termin har gått och det har varit en händelserik vår på Äppelvikens Ridskola och Bromma ridklubb.

Tävlingskommitén har arrangerat ett stort antal tävlingar i dressyr och hoppning. Det har genomgående varit ett stort intresse för klubbtävlingarna bland såväl barn, ungdomar och vuxna. Säsongen avslutades med klubbmästerskap i hoppning och och dressyr gick under samma vecka med många fina ekipage. Vårens höjdpunkt var första maj hoppningen med många ekipage där både ryttare och hästar i många fall var utklädda! En rolig dag för tävlande och anhöriga!

Bromma ridklubbs dressyrlag åkte till Gustavsberg för att tävla i finalen av dressyr-allsvenskan div III. Det slutade med en vinst, grattis än en gång! Även Bromma ridklubbs ponnylag gjorde fina insatser under våren i Allsvenskan div III i ponnyhoppning. 

På Nationaldagen var det åter igen dags för Öppet hus. Många passade på att besöka oss för att ta del av de olika aktiviteterna som exempelvis ansiktsmålning, fiskdamm, tävlingen hitta klutten mm. Kön ringlade lång till den populära ponnyridningen och även prova-på ridningen på stor häst blev snabbt fullbokad. Det serverades mat vid grillen och fika i caféet. Vi hade en toppenfin dag! Stort tack till ungdomssektionen, minikommitén, styrelse, tävlingskommitén och Äppelvikens ridskola för att vi tillsammans kan göra den här dagen möjlig!

Ett stort tack till alla medlemmar och i många fall även familjer för den här terminens goda samarbete och roliga stunder tillsammans! Tack till Äppelvikens Ridskola och vår fritidsledare Vicky för ett fint samarbete! Jag hoppas att ni alla får en skön sommar och ser fram emot att träffa er på ridskolan igen i augusti.

Ha en fortsatt skön sommar!

Hälsningar

Marita

Skribent: Johanna Dolk

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....