Hoppa till sidans innehåll
Foto: Nathalie Lager Andersson Laget Allsvenskan 140413

Succé på Allsvenskan!

14 APR 2014 11:47
Hemmalaget presterade utan like och tog en andraplacering i den hårda konkurrensen! Dessutom tog Cissi och Civero hem segern individuellt och Hilda med Dansa knep niondeplatsen.
  • Skapad: 14 APR 2014 11:47

Vi gratulerar och tackar det otroligt duktiga hemmalaget som red så fint i en lagtävling som till största del bestod av privathästar. Tänk att vi har så fina hästar och duktiga ryttare (med goda tävlingsnerver) här på Äppelvikens Ridskola! Laget bestod av Cissi Öhrn-Civero, Hilda Henriksson-Dansa och Lisa Ekegren Winther-Primadonna.

I förklassen LB:3 deltog många ekipage från BRK och ryttarna var verkligen nöjda med sina ritter. Det var otroligt uppskattat att så många fick vara med och tävla! Jag tror att många nu känner sig ännu mer taggade inför KM!

Stort tack till alla superduktiga, glada och hjälpsamma funktionärer som fick allt att flyta på så bra under hela dagen! Vi fick många lovord av överdomare Linda Langen Åkerlund för det fina arrangemanget.


Resultat och bilder Bromma Ridklubb 2014-04-13

OBS! Det är just nu fel i Equipe's Webshop och de håller på att  felsöka. Problemet är att alla bilder inte laddas upp samt att matchningarna inte sparas som de ska. Några ryttare saknas helt. Vi kan just nu bara avvakta Equipes lösning på problemet.

 

550x360_CissiCiveroArevarv


Skribent: Bia Pellissier

Vi tackar alla våra sponsorer!

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....