Hoppa till sidans innehåll

Kompisgruppen


Kompisgruppen består av representanter för ridskolan, klubbens styrelse, fritidsledaren och Ungdomssektionen.

 

Anders Lagergreen

- Jag är uppvuxen på Äppelviken och har jobbat här sedan 2002. Min förhoppning är att vi med det här projektet kan bygga vidare på och utveckla de positiva värdena som finns i vårt stall. Viktigast för mig är att alla känner sig välkomna och trivs när de är i stallet.


Cissi Öhrn

– Jag är stallchef och ridlärare på Äppelviken sedan augusti 2008. Jag tycker att det är jätteviktigt att alla känner sig välkomna och trygga i stallet. Det ska vara en plats där man ska kunna utvecklas både inom sporten och som person, där man kan umgås med hästar och sina kompisar, där äldre och yngre hjälper och stöttar varandra. Stallet ska vara en plats att längta till!


Edris Jansson

– Jag är fritidsledare på Bromma Ridklubb och Äppelvikens Ridskola sedan 2015. 

 

Zoé Pellissier

Är ordförande i USEK. 

 

Kaisa Bååth

- Jag har ridit på ridskolan sedan 2012. Jag håller med både Andy och Cissi, det är jätteviktigt att alla känner sig välkomna och trygga på stallet och det bidrar vi alla till. Jag rider själv och finns i stallet på tisdagar och torsdagar på kvällstid och även på fredageftermiddag då min dotter rider, undrar ni något är det bara att fråga! Kaisa är utbildningsansvarig i BRK.

Uppdaterad: 15 SEP 2015 12:24 Skribent: Johanna Dolk

 

VI TACKAR ALLA SPONSORER!

Tack Sponsorer 2019

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: This is a mailto link

Se all info