Hoppa till sidans innehåll

Edris Jansson


Ålder - 22år

Familj - Mamma, pappa, två bröder och min sambo/pojkvän

Bästa film - Oj svårt, har inte riktigt någon favorit men den senaste bra jag såg var The man from u.n.c.l.e, den gillade jag! 

Bästa tv-serie - Blev tvingad att kolla på Sherlock serien, den var verkligen sevärd.

Bästa bok - Keppler böckerna fastnade jag faktiskt för!

Favoriträtt - Gillar nog allt men måste nog säga Sushi och Carpaccio.

Favorithäst - Corolla har ju alltid varit min favorit men mina två nya vänner Charmeur och Vertigo tycker jag också om mycket!

Favoritmusik - Allt utom dansband..

Intressen - Resa, pyssla hemma och laga mat.

Favoritresmål - Där det är varmt i både vattnet och luften, t.ex Thailand.

Styrkor - Är positiv, modig och försöker alltid gå in för det jag ska göra.

Svagheter - Tar ibland på mig för mycket att göra, då räcker inte tiden alltid till.

 

Vad är roligast med ditt jobb? - Att få jobba med både hästar och barn i samma miljö.

Vad är ditt mål som Fritidsledare? - Att lära barnen nya saker, låta dem känna på att ta lite ansvar, och att alla ska trivas och tycka det är kul att vara i stallet! 

Vad tycker du är viktigast i rollen som fritidsledare? - Att barnen ska känna att de alltid har någon att vända sig till, hänga med i stallet eller fråga vad som helst. Att bara finnas där och vara en bra förebild.

Vad har du gjort innan du började jobba som fritidsledare? - Har haft lite ströjobb efter studenten (2012) innan jag bestämde mig för att åka iväg och jobba på ett av Hollands största tävling/försäljningsstall i 1 1/2 år. Där jobbade jag som "home rider/groom" så det var mycket ridning och en väldig kul och lärorik miljö att jobba i.  

Hur länge har du ridit och har du ridit på Äppelviken Ridskola hela tiden? - Började rida på Äppelviken när jag var 8, så hela 14 år nu! Förutom olika jobb på stall och Holland så har jag ridit på Äppelviken hela tiden.

Vilken/vilka prestationer är du mest nöjd/stolt över? - Kommer faktiskt inte på någon speciell just nu, men såklart när det gått bra på tävling känns det alltid bra. Eller när man känner att man lyckats bra med en svår häst/ unghäst är det såklart kul. 

Hur ofta rider du? - Just nu rider jag oftast två hästar på förmiddagen varje dag innan jag börjar som fritidsledare.

Vad har du för mål med ridningen? - Jag, som många andra har en dröm om att ha egna hästar och tävla de stora klasserna. Jag tycker även att det är väldigt kul att utbilda/rida unghästar.

 

Edris är helt enkelt en väldigt glad och busig person, gillar att alltid ha saker att göra och vara igång! Spenderar all ledig tid med pojkvän, vänner och familj och tycker att vintern är alldeles för kall! Tveka inte att kontakta Edris om du har frågor gällande skötarsystemet, stallet eller bara behöver prata med en vuxen om vad som helst, Edris finns där för dig som fritidsledare och kompis!

 

Edris telefonnummer: 0722-505094

Arbetstider: 13.00-19.00 vardagar 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 23:35 Skribent: Johanna Dolk

 

VI TACKAR ALLA SPONSORER!

Tack Sponsorer 2019

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: This is a mailto link

Se all info