Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionens styrelse


 

Ordförande ADRIENNE DE GEER

Hej! Jag heter Adrienne, är 17 år och sitter som ordförande i U-SEK, vilket är superkul och lärorikt. Jag varit med i U-SEK i ungefär 2 år, och innan var jag med i BRK:s dåvarande minikommité. Jag går samhällsvetenskapliga programmet på Blackebergs Gymnasium, andra året. Ni kan hitta mig i stallet på främst tisdagar och fredagar, antagligen inne hos min favoritponny Sunny eller hos någon annan gullig häst/ponny. Om ni ser mig i stallet är det bara att säga hej! Stor kram, hoppas vi ses!

 

Vice Ordförande EBBA BYDING

Hej på er! Mitt namn är Ebba, jag är 17 år och har ridit på ridskolan i snart 11 år. Ni kan hitta mig i stallet framförallt på tisdagar och onsdagar då jag rider och även när jag jobbar här vilket är varannan lördag. Mina favorit ponnyer är Sunny, Tarzan och Tonto. Helt klart världens bästa hästar enligt mig! I ungefär två har jag suttit med i Usek och just nu är jag vice-ordförande. Jag hoppas vi ses på någon aktivitet eller i stallet. Säg gärna hej, kram på er!

 

Ansvarig för Stallkompisar SOPHIE WORTH

Hej! Jag heter Sophie Worth och jag sitter som ansvarig för Stallkompisarna i Ungdomssektionen. Jag är 15 år och fyller 16 i höst. Jag är i stallet på åtminstone måndag, tisdag och varannan lördag men brukar och försöker att komma dit oftare. Min favorithäst är Ludo som jag sköter men Apache är också bäst! Vi ses i stallet!

 

Vice Sekreterare LOVA LILLENGÅRD

Hej! Jag heter Lova och jag sitter med i Ungdomssektionen sedan 2 år tillbaka. Jag är 17 år och går nu mitt andra år på Blackebergs Gymnasium, samhällsvetenskapliga programmet. Det bästa med U-SEK enligt mig är alla roliga aktiviteter som man får hålla i, och såklart att man får träffa så mycket olika härliga människor att hänga med. Mig hittar ni i stallet på tisdag, onsdag, fredag och lördag, då jag antingen rider, jobbar eller myser med mina favorit ponnys Lollipop och Floh! Kom gärna fram och säg hej! Vi ses:)

 

Sekreterare ALIZÉE PELLISIER

Hej! Jag heter Alizée och jag är sekreterare i usek. Jag är snart 17 år och har ridit sen jag var 8. Jag rider på tisdagar och varannan fredag, och mina favoriter är Sunny och Shadow. Jag är skötare på Lucky som är min största favorit. På fritiden brukar jag hitta på äventyr, vara med kompisar och äta god mat. Jag går i första ring på Blackebergs gymnasium på det samhällsvetenskapliga programmet. Hoppas vi ses!

 

Kassör STELLA SASSE

Hej! Mitt namn är Stella och jag är kassör i Usek. Jag är född år 2002 och fyller därmed 17 i år. Jag rider på tisdagar och varannan fredag, samt jobbar jag varje onsdag och varannan lördag. Mina favorithästar är ponnyn Apache och min sköthäst Canterell. Utöver stallet är jag ofta med mina kompisar eller hemma och pluggar då jag går första året på det naturvetenskapliga programmet på Blackebergs gymnasium. Om ni ser mig i stallet, tveka inte på att säga hej!

 

Prisansvarig THEA SHISHOO

Hej! Jag heter Thea och är 16 år. Jag sitter som prisansvarig i USEK och tycker det är jättekul. Jag går i 9:an på Höglandsskolan och börjar gymnasiet till hösten. Dagarna jag är i stallet varierar mycket men jag försöker vara där, måndagar tisdagar fredagar och ibland på helgen. Min favoritponny är Ozzy så ni hittar mig säkerligen pysslandes med honom. Om ni ser mig i stallet så är det bara att säga hej! Hoppas att vi ses!!

 

Sociala medier-ansvarig LOVA KOLARE

Hej! Jag heter Lova Kolare och är socialamedier ansvarig i U-sek. Jag är snart 17 år och går på Norra reals gymnasium i första ring på samhällsvetenskapliga programmet. Jag är skötare på Floh som jag alltid gillat lite extra och mina andra favoriter är Tarzan och Tonto! Ni kan hitta mig i stallet på Tisdagar och Onsdagar då jag rider och oftast på Torsdagar då jag jobbar. På fritiden hänger jag alltid med kompisar, pluggar eller bara tar det lugnt. Jag har suttit med i U-sek i ungefär 2 år och jag tycker det är så roligt! 

Vi ses i stallet!

 

 

Uppdaterad: 26 APR 2018 10:50 Skribent: Jane Hindersson

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: This is a mailto link

Se all info